Tara Janzen: Crazy Kisses (2006)

Soldier. Hero. Lover. He´s so dangerous, he´s off the radar. Professional soldier Kid Chronopolous moves in stealth and shadow to take out the world´s deadliest threats. Now, after barely surviving a hair-raising mission in South America, the Special Defense Forces agent comes home to Panama City for some sorely needed R & R... and finds a bikini bottom that can belong to only one woman.

Nikki McKinney has never forgiven Kid for vanishing from her life after the mind-blowing passion they shared. Now he´s suddenly back on the planet, where she´s rising to the top of the local art scene. But her safe, sheltered world is about to be rocked to its core. Because there´s a bounty on Kid´s head - and his enemies don´t care if they take him dead or alive. With dangerous people gunning for him, Kid´s got Nikki running for cover... and right into his arms. Keeping her safe is his latest mission. Keeping their hands off each other is out of the question...

Tämä sarja kyllä paranee vanhetessaan. Janzenilla tuntuu olevan palikat hallussa ja tuloksena on nautinnollista, viihdyttävää, nopeatempoista, joskaan ei kovin syvällistä romanttista jännitystä. Taisin edellisen osan kohdalla kirjoittaa jotain sellaista, että Nikkin ja Kidin tarina olisi lähinnä pakkopullaa, mutta imaisin kirjan parissa päivässä kaiken kiireenkin keskellä. Aiemmin en ole juurikaan heistä kahdesta pitänyt, mutta tässä kirjassa he loistavat. Kaikki tapahtuu vain parin päivän aikana, joten ymmärrän nyt paremmin, miksi Janzen koki niin tärkeäksi kertoa heidän tarinaansa jo sarjan aiemmissa osissa. Tämä ei tosin tarkoita sitä, että antaisin hänelle anteeksi Christian Hawkinsin tarinan pilaamisen. Se mies olisi Katin kanssa ansainnut paremman kirjan. Myös tämä kirja luotaa tulevaisuuteen, Crazy-sarjan viimeiseen osaan, jonka sankari ja sankaritar kohtaavat ensimmäisen kerran ja sankarin elämä mullistuu. Kiinnostukseni on siis huipussaan sarjan kahta viimeistä osaa kohtaan. Hieman minua vaivaa henkilöhahmojen nuoruus. Nikki ja Kid ovat kumpikin alle 25-vuotiaita. Henkilökohtaisesti tykkään lukea hieman kypsemmistä henkilöistä. Sankarittaret saisivat olla 25 ylöspäin ja sankarit voisivat lähestyä jo kolmeakymmentä tai olla sen ylikin. Mutta mitä minä tässä jurputan, kun kerran tykkäsin kirjasta. Nyt vain seuraava osa kehiin!