Gena Showalter: Dark Beginnings (2010)

 

Three dark and sensual tales of the Lords of the Underworld - plus a bonus guide to their world!

 

The Darkest Fire

Geryon is the guardian of hell. Kadence is a goddess, more angel than woman. Together they will enter the flames to battle a horde of demon lords - and discover a passion unlike any other.

 

The Darkest Prison

Once Atlas was the Greek goddess Nike´s slave. Now he is her master. But these sworn rivals destined to destroy each other will be forced to risk everything for a chance at love.

 

The Darkest Angel

The angel Lysander has never known lust - until he meets Bianka. The beautiful but deadly Harpy is determined to lead iron-willed Lysander into temptation.

 

Tässä se nyt on: kauan odotettu the Lords of the Underworld novellikokoelma bonusmateriaalin kanssa. Ja tykkäsinhän minä varsinkin novelleista. En tosin lukenut kahta ensimmäistä, kun olin ne jo e-novellina kertaalleen lukenut ja muistin varsin hyvin. Ensimmäinen novelli on pituudeltaan noin 80 sivua, toinen noin 60 sivua ja kolmas noin 120 sivua. Bonus materiaali alkaa sivulta 277 ja kirjassa on noin 450 sivua. Eli varsin tuhti paketti ja koen saaneeni rahoilleni vastinetta, vaikka bonusmateriaalin taso heittelikin rajusti. Bonus-osion aloittaa Kresley Colen (Immortals After Dark-sarja) tekemä Gena Showalter-haastattelu. Se on samalla myös kokoelman heikointa antia. Teinityttömäistä kikattelua ja toistensa kehumista, sisäpiirivitsejä, jotka eivät jaksa naurattaa ja tyhjän jauhamista. Onneksi tätä kestää vain 15 sivua. Tämän jälkeen pääsemme katsomaan Huntereiden salaisiin arkistoihin (25 sivua), joihin on kerätty taustatietoa jokaisesta lordista ominaispiirteineen. Tämä oli ihan hyödyllinen osio, sillä en aina jaksa tarkalleen muistaa esim. missä kohdassa perhostatuoinnit sijaitsevat yms. Tämän jälkeen Gena Showalter kertoo lyhyesti siitä, miten lordit saivat alkunsa ja miten idea jalostui nykyiseen muotoonsa. Hän tarjoaa myös maistiaisia Maddoxin kirjan ensimmäisestä versiosta (ensimmäiset kolme lukua), ja täytyy sanoa, että onneksi hän istui vielä kerran alas miettimään kokonaisuutta tuon kyhäelmän jälkeen. Kaikkiaan tämä osa vie noin 40 sivua. Sitten siirrytään Williamin tekemiin "syvähaastatteluihin" jokaisen lordin kanssa. Haastattelut ovat varsin turhaa höpinää, mutta parissa kohtaa rupesi sentään huvittamaan. Yhteensä haastattelut kestävät hieman vajaat 50 sivua, joiden jälkeen Gilly juttelee lordien sankarittarien kanssa noin 12 sivua. Tähän osioon pätevät samat sanat kuin edelliseen, tosin Ashleyn odotuksesta on mukava kuulla hänen itsensä sanoin. Tämän jälkeen bonusmateriaali lähenee loppuaan. Showalter vastailee vielä suosituimpiin kysymyksiin neljän sivun verran ja sitten tarjoillaan maistiaisia uusimmasta kirjasta 14 sivua. Viimeisenä pääsemme kurkistamaan jumalkuningas Cronuksen salaisiin kääröihin parin sivun verran, josta tosifanit voivat vetää johtopäätöksiä tulevista tapahtumista. Tämän jälkeen on vielä joka kirjasta löytyvä sanasto. Jokainen voi sitten itse päättää, onko kirja ostamisen arvoinen. Omasta mielestäni se oli. Lopuksi vielä kirjojen ja novellien lukujärjestys: The Darkest Fire (novelli), The Darkest Night, The Darkest Kiss, The Darkest Pleasure, The Darkest Prison (novelli), The Darkest Whisper, The Darkest Angel (novelli), The Darkest Passion ja The Darkest Lie. Tässä järjestyksessä kirjoista saa kaikista eniten irti. Etenkin The Darkest Angel-novelli olisi hyvä lukea Whisperin ja Passionin välissä. Samoin bonusmateriaali on hyvä lukea ennen Passionia.