Sydney Croft: Riding the Storm (2007)

 

A storm´s rage. A woman´s desire. A man with the power to set them both free. He can summon lightning at will. Emerge unscathed from the center of a tornando. Strip a woman down to her barest defeses through the sheer force of his sexuality. He´s gorgeous, dangerous, and the target of parameteorologist Haley Holme´s latest mission. Haley has been dispached to the Louisiana bayous to investigate the phenomenon known as Remy Begnaud - a man with a gift he never wanted: the ability to control a storm´s fury. But even a woman trained in bizarre weather phenomena has no defense against the electrifying power of the ex-Navy SEAL... a power his enemies would kill to control.

 

With her agency monitoring their every move, Haley´s job is to seduce Remy, gain his trust - and help him harness his extraordinary gift. But who will protect her from this voracious lover who´s introducing her to a new world of erotic thrills - a man who grows increasingly insatiable with each new weather event? Haley knows a big storm is approaching - and with it will come unexpected delights. But so, too, will the storm unleash her greatest fears; an enemy bent on destroying Remy. And her worst fear of all - falling in love with this magnificent man, then having to betray him.

 

Sydney Croft on peitenimi, jonka taakse kätkeytyvät Stephanie Tyler ja Larissa Ione. Kaksikko kirjoittaa romantic suspense-paranormal-sarjaa ACRO-agenttitoimistosta. ACRO palkkaa listoilleen henkilöitä, joilla on yliluonnollisia kykyjä. Esimerkiksi kirjan sankari Remy on yhteydessä luontoäitiin ja säähän. Aina kun hän joutuu tunteidensa valtaan, taivas salamoi ja myrsky nousee. Hän on aina pitänyt kykyään kirouksena, mutta sankaritar Haleyn tehtävänä on saada hänet näkemään se lahjana, joka voi oikein käytettynä hyödyttää koko ihmiskuntaa. Remy alkaa hiljalleen kallistua samalle kannalle, varsinkin kun Haleyn läheisyydessä hän tuntuu hallitsevan kykyään huomattavasti paremmin kuin ennen. Juoneen kuuluu tietysti kilpaileva paha agenttitoimisto, joka haluaa Remyn joko suosiolla tai väkisin. Siinäpä se pähkinänkuoressa. Jos verrataan sarjaa ja kirjoitustyyliä kirjailijoiden muuhun tuotantoon, tämä on aivan selvästi eroottisempaa. Itse asiaan päästään jo ennen kuin ensimmäinen 30 sivua on jäänyt taakse ja siihen palataan varsin hengästyttävällä tiheydellä. Mukana on myös gay-erotiikkaa, joka oli hyvin kirjoitettua, vaikka en yleensä sitä tyylilajia luekaan. Vieressä kehitellään myös sivu-rakkaustarinaa, joka oli ajoittain jopa mielenkiintoisempi kuin varsinainen, ja näen siinä suuren potentiaalin, samoin kuin gay-tarinassa. Kaiken kaikkiaan hengästyttävän eroottinen ja jännittävä lukukokemus, joka piti otteessaan. Sankaripari ei ehkä ollut unohtumattomimmasta päästä, mutta hoiti hommansa kunnialla. Näen muissa henkilöissä potentiaalia nousta heidän ohitseen ja tämä lupaa hyvää sarjan tulevaisuutta ajatellen. Ei ole epäilystäkään, että Sydney Croft, Larissa Ione ja Stephanie Tyler muodostavat kovan kolmikon, joiden edesottamuksia jään seuraamaan vesikielellä.