Cindy Gerard: To The Brink (2006)

 

Bestselling author Cindy Gerard spins the third sizzling novel in her romantic suspense series featuring sexy and daring bodyguards who will go to any lengths to protect the ones they love...

 

Her life hangs in the balance... Working on highly sensitive diplomatic affairs, Darcy Prescott is a natural target for terrorist kidnappers. But when she´s mysteriously plucked off a street in Manila one sultry night, Darcy´s disappearance isn´t what it seems.

 

And the only man who can save her... The moment Special Forces soldier Ethan Garrett laid eyes on Darcy, he knew she was the woman he would marry - and he did. But when their marriage fell apart, Ethan never really recovered. Now a highly paid bodyguard, Ethan quickly slips back into combat mode when he learns of Darcy´s disappearance and calls in old favors to assemble a rogue rescue team.

 

Is the husband she left long ago. Tracking Darcy all the way to the jungles of the Philippines, Ethan knows every move he makes could mean the difference between life and death. His love for Darcy burns stronger than ever. But when he learns the true reason for her abduction, it may be too late to save her - or himself...

 

Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet todella tapahtumatäyteiset, enkä ole juurikaan ehtinyt lukea. Koko sen ajan minulla oli työnalla tämä kirja. Minulla on jo historia tämän kanssa. Olen aloittanut sen ja jättänyt kesken ilman sen suurempaa syytä jo luvattoman monta kertaa. Nyt sitten päätin hammasta purren tahkota sen viimein loppuun asti. Ei se huono ollut, ei missään nimessä. En oikein itsekään tiedä, mikä siinä niin pahasti tökki. Ehkä suurin syyllinen oli oma aikatauluni ja se, että lukutuokioiden välillä saattoi kulua parikin päivää. Lukukokemuksesta tuli pakosta hyvin pirstaleinen ja sitä myöten kirja ja henkilöt jäivät etäisiksi. Ehkä suurin yksittäinen ongelma minulla oli Darcyn kanssa. Hän soittaa hädässä ex-miehelleen, jonka tietää tulevan hänen avukseen. Sitten jossain vaiheessa hänestä tulee marttyyri, joka päättää, ettei halua saattaa ketään muuta vaaraan. Siinä vaiheessa se on jo ehkä hieman liian myöhäistä... Kun Connor tarvitsisi mitä kipeimmin tietoja suojellakseen Darcya, itseään ja muita asiaan sekaantuneita, Darcy lyö luukut kiinni ja istuu suu supussa. Muutenkin Darcyn järjenjuoksu tuntui ajoittain kangertelevan pahimman kerran. Yleensä tykkään epäonnistuneen avioliiton teemasta ja toisistaan etääntyneistä puolisoista, mutta tässä kirjassa vain jokin tökki pahasti. Ehkä vika todellakin oli minussa ja olosuhteissa.