Lisa Marie Rice: Dangerous Secrets (2008)

 

A lover to die for... Small-town librarian Cherity Prewitt never dreamed she´d meet and fall in love with a man like Nick Ames. The handsome, rich, charming, sexy-as-hell millionaire blew into tiny Parker´s Ridge, Vermont, and immediately rocked her world. Powerful, sensual, and perfect man, Nick knows all the right words - and all the right spots to touch, sending her soaring to dizzying new heights of ecstatic abandon. Never before has prim and proper Charity leapt into bed with a perfect stranger - and now that she´s there with him, nothing is going to drag her away!

 

But Nick Ames is not who he claims to be. In truth, he is Nicholas Irland - the one they call "Iceman". A former Delta Force operator, now a high level undercover agent, he will do whatever his goverment asks of him - lie, seduce betray... even kill, if necessary - for the sake of the mission. And this time his mission is Charity Prewitt.

 

Suddenly one woman has broken down his chilly restraint and ignited his passions completely. And before the erotic dream turns into a nightmare, will Charity be able to melt the Iceman´s cold, cold heart?

 

Luin ensimmäiset kirjat Lisa Marie Ricelta noin kaksi vuotta sitten, ja nuo e-kirjat sytyttivät kiinnostuksen alpha-miehiin. Lisa Marie Ricen sankarit ovat klassisia alpha-miehiä ja ne ovatkin yksi hänen vahvuuksiaan. Minun on pitänyt siitä asti lukea lisää häneltä, mutta kirjat ovat aika kalliita. Nyt kuitenkin sain mahdutettua tämän kirjan kirjapakettiin ja nappasin sen mukaan kuumaksi kesälukemiseksi. Ja sitä se todellakin oli! Tämä on jälleen yksi niistä kirjoista, jotka tulee lukea aivot narikassa. Juoni on todella heppoinen. Kirjailijan kyhäelmistä voisi ajaa rekka-autolla läpi ja kliseitä tulvii ovista ja ikkunoista. Pieni varoituksen sana: kirja on periamerikkalaista paatosta tulvillaan: tarinan suuri konna on venäläinen terroristi ja sankarit ovat suuria patriotismin edustajia ja sotasankareita, jotka taistelevat oikeudenmukaisuuden ja vapauden miekka tanassa jne. jne. Minä yritin sulkea silmäni tältä kaikelta ja keskittyä hyviin puoliin. Ensinnäkin kirja on todella kuuma, en ole pitkään aikaan lukenut niin henkeäsalpaavaa rakkaustarinaa kaikista heikkouksistaan huolimatta. Lisäksi Nick on varsin kelpo alpha-mies, josta on ilo lukea. Ja kaiken komeuden kruunasi paras prologi pitkään aikaan, mieleni tekisi jopa sanoa, etten ole koskaan lukenut niin vahvaa aloitusta. Se sai minut tarrautumaan kirjaan kaksin käsin moneksi tunniksi, vaikka tarkoitus oli lukea vain puoli tuntua. Lisa Marie Ricen seuraavat kirjat on jo tilattu. Minulta löytyy kirjailijan tuotantoa myös e-kirja-muodossa, ja nyt olisikin hyvä syy linnottautua viikonlopuksi tietokoneen ääreen...