Tara Janzen: Crazy Love (2006)

 

He´s a bad-boy special ops hero. She´s too hot to handle. Government operative Dylan Hart has survived some of the riskiest missions known to man. But no nemesis could have prepared the Special Defense Forces commander for the newest member of his team. A street-smart heartbreaker in Day-Glo pink and black leather, Skeeter Bang has been recruited to aid and abet Dylan´s latest mission: steal a top-secret file and bury it before all hell breaks loose.

 

Teaming up with a man who may be the last bona fide defender of the free world is a risk Skeeter´s ready to take. Until a black-tie Washington soiree erupts in a bullet-flying free-for-all. Now Skeeter´s got danger on her trail and Dylan arousing every bad-boy fantasy she ever had. Being in the wrong place at the wrong time is about to plunge one man and woman right into the sizzling line of fire...

 

Tämä on viides lukemani kirja Tara Janzenilta. Ensimmäinen kirja oli ihan kiva pienine puutteineen. Toinen kirja oli suuri pettymys loistavasta pääosaparista huolimatta. Kolmas osa oli jo sinne päin ja neljäs oli varsin vahva kokonaisuus. Tämä viides osa saa arvosanakseen jo erittäin vahvan yhdeksikön. Janzen on siis parantanut tasaisesti ja nyt minusta tuntuu, että hän on pikku hiljaa ansaitsemassa luottamustani. Steele Streetin pahat pojat ovat voittaneet minut puolelleen kovalla ulkokuorellaan ja pehmeällä sydämellään. Olen hyväksynyt sen tosiasian, ettei Janzen tee kovin syvällisiä taustakertomuksia hahmoilleen. Hän toteaa Dylanin äitisuhteen olevan päin prinkkalaa, mutta ei jää vatvomaan syitä siihen ja rakentamaan suurta siirappista äiti-poika kohtaamista jenkkityyliin. Tästä ei sitten pidä vetää johtopäätöstä, että kyseinen äiti esiintyisi kirjassa. Hänen olemassa olonsa vain mainitaan selittämässä Dylanin sitoutumiskammoa. Itse näin vain juonessa mahdollisuuden sellaiseen, ja olen iloinen, ettei Janzen langennut ansaan. Dylanin pyristelyä on todella viihdyttävää seurata, hahmojen välinen kemia on selkeästi aistittavissa ja pää- ja sivutarina ovat kivassa tasapainossa. Lisäksi muutkin Steele Streetin pojat saavat kirjan sivuilla tilaa loistaa, mikä on aina mukavaa. Tara Janzen osaa kirjoittaa kepeää romantiikkaa ja vauhdikasta jännitystä. Hänen hahmonsa ovat hauskoja ja hahmojen välinen kommunikointi pistää hymyilyttämään. Jos kirjalta haluaa jotain syvempää ja vakavampaa, Janzen tuottaa luultavasti pettymyksen. Hänen kirjansa siis vaativat tietyn mielentilan aivan kuin Kresley Colen paranormaali Immortals After Dark-sarja. Vielä sen verran täytyy kommentoida, että edellisessä Crazy Kisses-kirjassa sivutarinassa ollut Travis tuottaa tässä osassa yllätyksen. Herkästä joka naisen unelmamiehestä on kuoriutunut kova kommando. Luulin tietäväni, kenen kanssa tämä enkeli päätyy yhteen, mutta taisin erehtyä pahan kerran. En ole aivan varma, pidänkö hahmon muutoksesta. Uskottavuuden rajoja se ainakin koettelee, mutta lähden avoimin mielin Crazy-sarjan viimeiseen osaan, joka muuten on saanut Amazonissa todella vähän tähtiä... Odotan kuitenkin innolla, mitä on tulossa.