Stephanie Tyler: Hard to Hold (2009)

 

The special ops hero feared nothing - until he met a woman too hot to hold... Lieutenant Jake Hansen has survived some of the riskiest missions known to man. But now the wounded Navy SEAL faces his toughest job yet: smuggling Dr. Isabelle Markham out of Africa without triggering an international incident. Not easy to do when the gorgeous hostage happens to be a senator´s doughter - and about as easy to resist as an oasis in the desert.

 

If it weren´t for Jake, Isabelle would still be halfway across the world, where rebel forces left her for dead. The special ops warrior may have saved her life, but she doesn´t need him to protect her now. Tell that to the ruggedly handsome hunk in full battle fatigues who´s just been assigned as Isabelle´s personal bodyguard. Close quaters aside, Isabelle won´t let Jake anywhere near her heart - until danger throws them together again. And nothing in the jungles of wildest Africa could prepare them for a passion this wild. This crazy. This hot.

 

Mahtava kirja! Pidin erityisesti Isabellen ja Jaken välisestä suhteesta. Kovia kokenut Isabelle saattoi tukeutua Jakeen, joka omasta historiastaan käsin pystyi ymmärtämään Isabellen ajatuksia ja tunteita sekä auttamaan häntä eheytymään ja saamaan elämänsä takaisin. Kirja sisältää monia koskettavia keskusteluja näiden kahden välillä ja suhteen kehittyminen tuntuu todella realistiselta. Realistiselta tuntuu myös kirjan kuvaama maailma. Afrikka ja armeija eivät ole minulle niitä kaikkein kiinnostavimpia miljöitä, mutta tämän kirjan jälkeen joudun ehkä muuttamaan käsitystäni. Suhtaudun aina suurella varauksella amerikkalaista armeijaa käsitteleviin kirjoihin. Pelkään käsistä karannutta isänmaallista paatosta, mutta täytyy sanoa, että tässä kirjassa siitä ei ollut jälkeäkään. Tämä oli ensimmäinen lukemani kirja Stephanie Tylerilta ja täytyy sanoa, että olen tehnyt löydön. Hänen kirjoitustapansa muistuttaa Sandra Brownin mestarillista taitoa kertoa monia pieniä tarinoita samanaikaisesti kuitenkin niin, että pääpari saa ansaitsemansa huomion. Henkilöiden historiat paljastuvat vähitellen lukijalle ja tarjoavat monia yllätyksiä. Kirja tempaisi heti mukaansa ja minun oli aivan pakko lukea se parissa päivässä, vaikka muutakin hommaa olisi ollut. Vielä erityiskiitos loistavasta kansikuvasta. Koko kolmiosaisen sarjan kannet ovat vertaansa vailla. Kyllä, ostin taas koko sarjan ennen kuin olin lukenut ensimmäisen osan. Tässä tapuksessa se kannatti. Vielä sen verran, että kyseessä on todellakin sarja, jossa pääosassa ovat kolme veljestä. Ja näiden veljesten välisen yhteyden todella tuntee, ehkä juuri siitä syystä, ettei biologista sidettä ole. Samoin tämä sarja pitää lukea järjestyksessä. Olen todella innoissani löydöstäni ja tavakseni on tullut surfata netissä etsimässä muiden mielipiteitä kirjailijasta ja kirjasta. Nyt järkytyin Amazonin sivuilla. Kirja on saanut todella paljon yhden ja kahden tähden arvosteluja. Kirjaa sanotaan tylsäksi, siinä ei tapahdu mitään ja pääosaparin kemiakin saa moitteita. En tajua näitä arvioita ollenkaan, luimmeko saman kirjan? Toisaalta vastapainona oli monta viiden ja neljän tähden arviota. Voiko tästä vetää johtopäätöksen, että kirjailija jakaa mielipiteitä? Minä en tästä välitä, vaan jatkan innolla osaan kaksi Too Hot to Hold ja jatkan siitä Hold on Tightilla. Olen tehnyt löydön!